jeudi 13 janvier 2022

Κατάλογος με τσίπουρα στη Γερμανία

Αυτός ο κατάλογος δείχνει τα είδη λυχναριών που απαντώνται στη Γερμανία. Περιλαμβάνει το είδος της υπεροικογένειας Curculionoidea. Ο κατάλογος λοιπόν περιλαμβάνει επίσης τα σκαθάρια και τα σκαθάρια του φλοιού, τα οποία ανήκουν στην οικογένεια Curculionidae, αλλά δεν αναφέρονται συνήθως ως σκαθάρια λόγω της εμφάνισής τους και του τρόπου ζωής τους. Στη Γερμανία υπάρχουν 1172 είδη (από τον Νοέμβριο του 2021), αν και ο αριθμός των ειδών μπορεί να ποικίλλει ελαφρώς ανάλογα με τον ορισμό. Για ορισμένα είδη, η κατάσταση του είδους είναι αβέβαιη, ή εισήχθησαν από άλλες χώρες και δεν είναι σταθερά εδραιωμένη εδώ, ή η εγκατάστασή τους είναι αμφισβητήσιμη.

Δεν υπάρχει συναίνεση για τη συστηματική του Curculionoidea. Το σύστημα που χρησιμοποιείται εδώ ακολουθεί τον «Συνεταιριστικό Κατάλογο Παλαιαρκτικών Κολεοπτέρων». Το καθεστώς παρουσίας για τη Γερμανία βασίζεται στον ιστότοπο του «Directory of Beetles Germany», ο οποίος αποτελεί ηλεκτρονική συνέχεια μιας έντυπης ομώνυμης έκδοσης. Η σειρά του είδους λαμβάνει υπόψη όλες τις ταξινομικές τάξεις, συμπεριλαμβανομένης της υποφυλής και του υπογένους. Για λόγους αναγνωσιμότητας, ωστόσο, αυτές οι τάξεις δεν αναφέρονται στη λίστα.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Nepal wurdt beskôge as in multykulturele

 Nepal wurdt beskôge as in multykulturele, meartalige en sekulêre steat. Nettsjinsteande it wêzen fan in lytse steat, yn ferliking mei syn e...